За нашето студио


Студио КотКолор & Ко - професионална подготовка на кандидатстващи в България и чужбина

|За нас
За нас 2018-01-12T12:05:44+00:00

CotColor&co
Школа по рисуване

Арт-студио CotColor&Co. е школа по рисуване с над 20 годишен опит, доказала се във времето.

С гордост може да заявим, че нямаме неуспял да постигне целите си ученик. Нашите ученици продължават образованието си в едни от най-добрите и престижни университети у нас и в чужбина.

Наши ученици са спечелили над 60 конкурса и имат над 100 награди от участия в национални и международни конкурси, участват в общи изложби и организират самостоятелни изложби

Бивши наши ученици вече са се реализирали са се реализирали в професията си и са действащи и успешни архитекти, интериорни дизайнери, ландшафтни архитекти, графични дизайнери, рекламни дизайнери, илюстратори, аниматори, сценографи, предодаватели и тн.

Индивидуален подход.

Ние в Арт-студио CotColor&Co.държим на това всеки един наш ученик да получи нужното внимание и професионално отношение.Затова работим с малки групи (до 6 човека) като за всеки ученик се изготвя индивидуален план за работа.

Часовете за работа в студиото се съобразяват със смените на ученика и са по съвместно изготвен график за месеца.Всяко едно занятие е с продължителност от 3 часа (астрономически) в професионално ателие с приятна и творческа атмосфера.